Skruefeste HDMI Kabel (Type A, 19 plug) 10 meter
123elektronikk

Skruefeste HDMI Kabel (Type A, 19 plug) 10 meter

På lager (Leveringstid: 1-2 arbeidsdager)
()

HDMI Kabel (Type A, 19 pin) 10 meter
Type A 19 pin digital plugg til Type A 19 pin digital plugg. Svart.

Denne HDMI-kabelen er med skruefeste noe som gjør det mulig å skru HDMI-kabelen fast til et apparat med HDMI skruefestesokkel. Dette sikrer optimal signaltransmisjon og forhgjennomrer HDMI-kabelen i å falle ut.

En HDMI-kabel brukes i de fleste nyere flatskjermer og High-end DVD spillere. En HDMI-kabel brukes til å overføre både video og audio mellom forbrukerelektronikk så som en DVD-spiller eller en HDD-opptaker til en flatskjerm. HDMI signalet er ukomprimert, noe som betyr en meget høy bildekvalitet.

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og kan sammenlignes med en Scartkabel og en componentkabel som er slått sammen til en superkabel.

Denne HDMI-kabelen støtter både standard oppløsning (480p, 576p) og høy oppløselig video (720p, 1080i og 1080P). HDMI overfører dessuten ATSC HDTV standarder, støtter 8 kanals digital lyd og har en båndbredde på hele 5 Gbps.

En HDMI-kabel kan i tillegg til audio og video overføre annen informasjon, noe som gir en rekke praktiske funksjoner som automatisk tilpassing av oppløsning, størrelse, og format. I tillegg kan HDMI sende signal til flatskjermen som får den til å slå seg på når du skal se DVD el. lign.

Det man skal tenke på når man kobler sammen apparater med HDMI-kabler er at begge apparatene enten skal være med eller uten HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection). HDCP er en protokoll som brukes til å kopisikre innholdet av HDMI-signalet.

HDMI er kompatibel bakover med DVI slik at man kan koble til utstyr begge veiene.
HDMI-kablene er alle Godkjent etter norske standarder - passer til alle apparater med HDMI inn/ utgang.

Varenummer: EVN-719-1879

Alle prisene inkluderer 25% mva.

Andre kunder kjøpte også: