USB-C kabel (USB-C/Mini USB) - 0,25m (Deltaco)
123elektronikk

USB-C kabel (USB-C/Mini USB) - 0,25m (Deltaco)

På lager (Leveringstid: 1-2 arbeidsdager)
()

USB-C kabel (C han/Mini USB 2.0) Kvalitetskabel fra svenske Deltaco
Lengde: 0,25 meter
Plugg: USB 3.1 C-han til USB 2.0 Mini-han

Mini USB-C kabler brukes ofte i forskjellige kameraer og MP3-spillere, akkurat som mange GPS-modeller bruker Mini USB-C til lading og tilkobling til datamaskinen.
USB-C kan ikke vendes feil og er derfor enkel å koble til datamaskinen.

Nye datamaskiner, laptops, Notebooks og MacBooks har begynt å bruke nye smarte USB-C plugger. USB-C ligner litt på en Lightningplugg, men er litt større.
Her finner du forskjellige USB-C-kabler som gjør at du raskt og enkelt kan tilkoble eksisterende utstyr til en nyere datamaskin med USB-C.

USB-C plugg er fremtidens USB plugg og brukes bla. av Apple i deres MacBooks, samt andre nyere high-end datamaskiner.
Med USB-C forsvinner behovet for en strømtilførsel til PCen som slik som det er i dag. USB-C kan levere helt opp til 100W ved 20 Volt, dette gjør at eksterne strømtilførsler med forskjellige pluggtyper som vi kjenner i dag, stort sett forsvinne fra markedet, og bli erstattet av en universal USB-C strømtilførsel.

Siden USB ble lansert i 1996 og oppdateringen til USB 2.0 HiSpeed i år 2000 har det ikke skjedd endringer, og de 480 Mbps, som HiSpeed presterer, er i noen tilfeller en flaskehals.
Utbredelsen av USB er enorm og derfor er USB-C også bakoverkompatibel med USB 2.0. For å få et fullt utbytte av USB-C skal både kontrolleren, kabelen og utstyret være USB 3.1 kompatibelt.

USB-C stipluggk brukes typisk sammen med USB 3.1 (SuperSpeed+) som er presisert til en overføringshastighet på 10 Gbps. Det er 20 ganger hurraskeretigere enn USB 2.0.
Hastighetsøkelsen kommer fra ekstra ben på USB-C pluggen. USB-C har 24 ben i motsetning til USB 2.0, som kun har 4 ben.

Økelsen av ben har også betydd, at det kan gjøres større strømmer i USB 3.0 pluggen. Hvor USB 2.0 kan levere opp til 500 mA, kan USB 3.1 / USB-C levere opp til 100 Watt ved 20 Volt, eller 60 Watt ved 12 Volt. Det vil i eliminere behovet for eksterne strømtilførsler, som tidligere var nødvendige.

En annen stor fordel ved en USB-C plugg er at kabelen er vendbar, det vil si at USB-C pluggen ikke kan settes feil inn i USB porten.
USB-C pluggen til datamaskinen ligner en lightning-plugg som er kjent fra Apple enhetene eller en Micro HDMI plugg, men det skal sies at USB-C ikke er kompatibel med noen av delene.

Spesifikasjoner:
- Farge: Hvit
- Plugg: USB-C / USB Mini-B 2.0
- Standard: USB 3.1 / USB 2.0
- Lengde: 0,25 m
- Bakoverkompatibel med: USB 1.1 / 2.0 / 3.0

Varenummer: EVN-7589-11378

Alle prisene inkluderer 25% mva.

Andre kunder kjøpte også: