Mini/standard HDMI-kabel (Type A - Type C) 1 meter
123elektronikk

Mini/standard HDMI-kabel (Type A - Type C) 1 meter

På lager (Leveringstid: 1-2 arbeidsdager)
()

Mini HDMI Kabel (Type A, 19 pin til Type C, 19 pin) 1,0 meter
Type A 19 pin digital plugg til Type C 19 pin digital plugg. Gullbelagt. Svart

Denne Mini HDMI-kabelen brukes oftest til overføring av lyd og bilde fra et digitalt videokamera eller lign. til et TV-apparat. Det ene apparatet må ha en Mini HDMI inn/utgang mens det andre apparat må ha en standard HDMI inn/utgang.

En Mini HDMI-kabel brukes i de fleste nyere digitale videokameraer og High-end utstyr. En Mini HDMI-kabel brukes til å overføre både video og audio mellom forbrukerelektronikk så som et digitalt videokamera til en PC-skjerm, laptop, AV receiver, mediesenter eller lign.

Mini HDMI-signalet er ukomprimert, noe som betyr en meget høy bildekvalitet.

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og kan sammenlignes med en scartkabel og en component AV kabel som er slått sammen til en superkabel.

En Mini HDMI-kabel støtter både standard oppløsning (480p, 576p) og høy oppløselig video (720p og 1080i). Mini HDMI overfører dessuten ATSC HDTV standarder, supporterer 8 kanals digital lyd og har en båndbredde på hele 5 Gbps.

En Mini HDMI-kabel kan i tillegg til audio og video overføre annen informasjon, noe som gir en rekke praktiske funksjoner som automatisk tilpasning av oppløsning, størrelse og format. Utover dette kan Mini HDMI sende signal til flatskjermen som får den til å slå seg på når man skal se digitale videoopptak el. lign.


Det man skal tenke på når man kobler sammen apparater med HDMI-kabler er at begge apparatene enten skal være med eller uten HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection). HDCP er en protokoll som brukes til å kopisikre innholdet av HDMI-signalet.

Mini HDMI kablerne er alle Godkjent etter norske standarder - passer til alle apparater med Mini HDMI ind- utgang.

Varenummer: KAB-HDMI-AC-1m-894

Alle prisene inkluderer 25% mva.

Andre kunder kjøpte også: