Antennekabel Clicktronic OFC (Ultra Pro) - 7,5m
123elektronikk

Antennekabel Clicktronic OFC (Ultra Pro) - 7,5m

På lager (Leveringstid: 1-2 arbeidsdager)
()

Antennekabel Clicktronic OFC Kobber - 7,5m
Type: Ultra Pro.
Lengde: 7,5 meter.

Høykvalitets Antennekabel fra tyske Clicktronic, kabelen brukes til å forbinde en tv til en antennestikkontakt.
Dette quattro (4xskjermning) skjermede Clicktronic antennekabel kan brukes til å motta både analoge og digitale signaler (DVB-T,DVB-T2, DVB-C og DVB-S).

Clicktronic Antennekabel skiller seg ut fra billigere antennekabler på disse punktene:
- 99,99 % Sølv platert kobber for god lyd- og bildekvalitet (Normale antennekabler består av alluminiumsledere som er betrukket med kobber, også kalt CCA).
- 4 x Avskjermning (Quattro), for lav støypåvirkning og overhøring (Normale antennekabler har kun én Avskjermning).
- 24 Karats gull antimotstandsplugg for god og stabil forbindelse (Normale antennekabler har aluminiumsplugger som raskt kan miste forbindelsen etter gjentatte tilkoblinger).

Dette Clicktronic Advance kvalitets- antennekabel er av ypperste kvalitet. Kabelen er bestykket med støpte 24 karats gullbelagte og metall-forkrommede antenneplugger og 6 mm. kraftig antennekabel. Et antennekabel for deg som ønsker en knivskarp lyd og krystalklare bilder, som kun en kvalitetsantennekabel kan levere.

Antennekabel med metall-forkrommede og gullbelagte antenneplugg, som sørger for optimal overføring av signalet, ved overgangen til apparatet.

Kabelen går fra han til hun og har helstøpte metall-forkrommede og gullbelagte antenneplugger, noe som sørger for en lang levetid og stabil forbindelse.
Antennekabel til bruk med vanlige antenneapparater (TV/video/radio o. lign.).
En antennekabel med 6 mm kraftig kabel med dobbel skjermning, noe som sørger for optimal signalkvalitet uten støy og forstyrrelser.

Hvem er Clicktronic.
Clicktronic er et tyskeid firma som har spesialisert seg i å lage høykvalitets audio/video utstyr. Clicktronic har egne fabrikker med tyske spesialister ansatt til å sikrer en alltid høy og ensartet kvalitet. Clicktronic ble grunnlagt i 2002, og har siden levert AV utstyr i høy kvalitet, primært til den professjonelle bransjen, men satte seg som målsetning i 2011 at alle skulle ha adgang til deres høykvalitetsprodukter. Clicktronic er et svært anerkjent merke i den professjonelle AV bransjen.

Clicktronics filosofi.
For oss er det kun én ting som teller: Overføring av signaler i perfekt kvalitet, uten utfall eller støy i bildet. Vi er helt overbevist om at våre kabler helt enkelt fungerer best hvis man ikke går på kompromi med kvaliteten på komponentene. Med et Clicktronic kabel er du sikker på perfekt forbindelse uansett hvor lang kabelen du kjøper er, om kabelen er nær en støykilde, eller om kabelen tilkobles til forskjellige enheter flere ganger om dagen.

Clicktronics historie.
Clicktronic er en familieeid bedrift med hovedsete i Braunschweig, med avdelingskontorer i Hongkong og Kina. Clicktronic ble grunnlagt i 2002 som en tysk produsent av premium hjemmekino og hi-fi tilbehør, med visjonen om å skape et høyt kvalitetssortiment av tilbehør, som støtter bilde og lydopplevelser som dem som finnes i teater eller konsertsaler. Produktskvaliteten er alltid på topp, og kablene produseres på vår egne fabrikker hvor kablene kvalitetstestes av europeiske ingeniører.

I 2011 gjenoppfant Clicktronic seg selv. Vår ambisjon om å utvikle Clicktronic ytterligere oppstod etter gjentatt kontakt med private kunder, Clicktronics kabler har lenge vært forbeholdt den absolutte High-End A/V bransjen. Over en periode på to år har vi konstant utviklet Clicktronic ytterligere med tanke på å holde absolutt toppkvalitet av signaltransmissjon. Med stor sans for detaljer, en sjelden kombinasjon av design og funksjonalitet gjør at det i siste ende oppstår høykvalitetskabler til en kvalitetsbevisst forbruker.

Tekniske Spesifikasjoner:
Brukes til: Kabel tv, DVB-T, DVB-C, Parabol.
Avskjerming (dB): 95.
Impedans (Ohm): 75.
Avskjerming (Kabel): Aluminiums skjerm + Kobbertrådnett 96x0,12mm + Aluminiumsskjerm.
Yttermateriale: Høyelastisk PVC.
Ferrite kjerne: På begge sider av kabelen.
Ferrite kjerne diameter (mm): 14.
Kink protection: På begge sider av kabelen.

Kabel dimensioner:
1 til 20 meter: 6mm.
1 til 20 meter: 22 AWG.

Varenummer: EVN-5667-10293

Alle prisene inkluderer 25% mva.

Andre kunder kjøpte også: